Politica de Confidentialitate

DogResort se angajează să vă protejeze confidențialitatea și să vă protejeze informațiile personale.

Această Politica de confidențialitate descrie modul în care putem colecta, utiliza și dezvălui informații personale pe DogResort.ro. Această Politica de Confidențialitate se aplică oricăror informații personale pe care le colectăm sau le primim despre dvs., din orice sursă. Cu toate acestea, nu se aplică informațiilor personale pe care le colectăm, le folosim sau le dezvăluim în scopuri editoriale.

Prin trimiterea informațiilor dvs. personale, prin utilizarea DogResort.ro sau prin abonarea la serviciile sau produsele noastre, vă declarați de acord cu termenii și condițiile acestei Declarații de confidențialitate. Verificați din nou periodic, deoarece această Politica de Confidențialitate poate fi modificată din timp în timp.

Ce este informația personală?

Informațiile personale înseamnă informații despre o persoană identificabilă. Exemple de informații personale pe care le putem colecta, utiliza și dezvălui includ informațiile dvs. de contact (nume, adresă, număr de telefon sau adresa de e-mail) și alte informații pe care ni le puteți furniza.

Informațiile personale nu includ informațiile disponibile publicului sau informațiile de contact ale companiei.

Ce informații personale colectăm? La cine dezvăluim informații personale?

În majoritatea cazurilor, vom colecta informații personale direct de la dvs. atunci când cumpărați sau interacționați cu un produs sau serviciu pe care îl oferim sau furnizați/solicitati informatii (de exemplu, atunci când ne trimiteți un e-mail sau ne contactați prin intermediul DogResort.ro).

Ocazional, este posibil să colectăm informații personale de la o terță parte, în baza consimțământului dvs. sau conform altor dispoziții legale.

În general, puteți să navigați pe DogResort.ro și să renunțați la furnizarea de informații personale.

După ce sunteți de acord să ne furnizați informații personale, nu mai sunteți anonimi pentru noi. Dacă alegeți să utilizați și / sau să cumpărați anumite servicii, este posibil să vă solicităm să furnizați informații de contact și de identitate și alte informații personale indicate pe formulare DogResort.ro. Dacă este posibil, indicăm câmpurile care sunt solicitate și care sunt opționale. Aveți întotdeauna opțiunea de a nu oferi informații prin alegerea de a nu utiliza sau achiziționa un anumit serviciu.

Identificăm scopurile pentru care putem colecta, utiliza și dezvălui informațiile dvs. personale în momentul în care colectăm astfel de informații. Astfel de scopuri includ furnizarea și furnizarea de produse sau servicii pentru dvs., răspunderea la întrebările dvs. și scopuri interne de afaceri, cum ar fi administrarea sau îmbunătățirea site-ului nostru web. Obținem consimțământul dvs. în astfel de scopuri la sau înainte de momentul în care colectăm, folosim sau dezvăluim informațiile dvs. personale, cu excepția cazurilor în care acest lucru este permis sau cerut de lege.

DogResort poate împărtăși informații personale pentru a îndeplini scopurile pe care le-ați consimțit. De asemenea, putem să vă împărtășim informațiile dvs. personale furnizorilor de servicii terțe, după cum este necesar pentru a le furniza servicii în numele nostru.

Putem colecta și procesa următoarele date despre dvs.:

Tipurile de informații personale colectate și stocate vor depinde de ce produse și servicii solicitați de la noi. Cu toate acestea, poate include (printre altele):

 • informații personale pe care ni le furnizați atunci când solicitați un produs sau un serviciu de la noi. Aceste informații pot include informatiile cainelui dvs., clinica veterinară preferată și alte detalii referitoare la câinele dvs.;
 • orice informații pe care le furnizați prin completarea formularelor pe DogResort.ro incluzând dar fără a se limita la numele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon;
 • informații personale pe care ni le furnizați atunci când efectuați o rezervare. Acestea pot include numele, adresa, numerele de telefon, adresa de e-mail și detaliile bancare;
 • comunicarea telefonica si electronica dintre dvs. și noi;
 • informații cu privire la utilizarea de către dvs. a produselor și serviciilor noastre (de exemplu, feedbackul dvs. privind serviciile de cazare/gradinita sau dresaj).
 • informații suplimentare despre dvs., inclusiv interesele dvs. personale sau profesionale;
 • ro vă poate cere din când în când, fara a exista obligativitatea de participare, să participati la sondajele prin intermediul site-ului web iar toate informațiile pe care le furnizați în vor fi înregistrate;
 • detaliile vizitelor dvs. la DogResort.ro, incluzând, dar fără a se limita la, date despre trafic, date despre locație, jurnale web și alte date de comunicare. Putem, de asemenea, să păstrăm copii ale oricărei corespondențe pe care ne-o trimiteți și detaliile istoricului dvs. de membru.

Adresele IP

Putem colecta informații despre computerul dvs., inclusiv, dacă este disponibila, adresa IP, sistemul de operare și tipul de browser, pentru administrarea sistemului și pentru a raporta informații agregate agenților noștri de publicitate. Acestea sunt informații statistice despre acțiunile de navigare ale utilizatorilor DogResort.ro și nu identifică nici un individ.

Politica CCTV

DogResort folosește un sistem intern CCTV pentru menținerea securității spațiilor, pentru prevenirea criminalității și protejarea clienților și personalului nostru. Rețineți că facilitățile noastre sunt monitorizate de CCTV 24 de ore pe zi. DogResort își rezervă dreptul ca angajații săi și contractorii să revadă imaginile după cum este necesar, iar prin accesarea facilităților noastre vă dați acordul pentru înregistrarea și revizuirea imaginii dvs. și renunțați la toate reclamațiile în legătură cu aceleași.

Modul în care vor fi utilizate informațiile dvs. personale:

Colectăm informațiile dvs. personale astfel încât să le putem folosi pentru funcțiile și activitățile noastre, care includ, printre altele:

 • rezervarea serviciilor oferite si procesarea acestei rezervării;
 • cunoașterea oricăror cerințe speciale (de sănătate sau de altă natură) pe care catelul dvs. le poate avea;
 • confirmarea rezervării dvs. și informarea cu privire la activitatea zilnica a catelului dvs.
 • confirmarea stării de sanatate si vaccinare;
 • adresarea oricăror intrebari, cereri sau plângeri pe care le aveți;
 • asistarea veterinarilor cu toate informatiile legate de problemele de sănătate pe care catelul dvs. le poate avea;
 • întocmirea înregistrărilor contabile;
 • informarea despre modificările produselor și serviciilor noastre;
 • contactarea dvs. pentru cercetarea pieței și marketing pentru dezvoltarea de noi produse și servicii;
 • oferirea de informații despre produsele și serviciile care considerăm că vă interesează;

Dacă nu ne furnizați informațiile dvs. personale, nu vom putea face una sau mai multe dintre cele de mai sus (inclusiv imposibilitatea de a accepta orice rezervare).

Dacă vă abonați la lista noastră de newsletter, vă putem trimite prin e-mail informații despre produsele și serviciile noastre. Dacă nu doriți să rămâneți abonat, vă puteți dezabona oricand.

Vom presupune că sunteți de acord să gestionam informațiile dvs. personale în modul specificat în această Politică de Confidențialitate (care se poate schimba din când în când) până când ne spuneți contrariul urmând instrucțiunile din site-ul nostru sau contactând-ne folosind datele de contact de mai jos.

Cu cine împărtășim aceste informații?

 • oricărei entități care solicită si care este autorizată de sau prin lege să primească astfel de informații (de exemplu, agențiile de aplicare a legii și agențiile de investigare, instanțele judecătorești, diverse alte organe guvernamentale);
 • altor persoane în caz de urgență medicală;
 • partenerilor noștri de afaceri și altor persoane în scopuri direct legate de scopul pentru care sunt colectate informațiile cu caracter personal;
 • consultanților noștri profesioniști și altor contractori (de exemplu, consultanți IT, agentii de marketing și de corespondență);
 • altor persoane despre care ați fost informat în momentul în care vă sunt colectate informații personale;
 • cu acordul dumneavoastră (expres sau implicit), altora.

De asemenea, putem obține informații personale și de altă natură din unele sau din toate cele de mai sus pentru a ne permite să furnizăm serviciile sau produsele noastre. Atunci când obținem informații personale și alte informații de la terțe părți, vom presupune și vă veți asigura că ați informat terțul respectiv cu privire la persoanele și scopurile implicate în colectarea, utilizarea și divulgarea informațiile personale sau alte informații relevante.

Cum păstrăm și protejăm informațiile dvs. personale?

Noi păstrăm informațiile personale atâta timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile pentru care au fost colectate și așa cum le permite sau solicită legea. Am implementat măsuri de securitate fizică, organizațională, contractuală și tehnologică pentru a vă proteja informațiile personale de pierderi sau furt și acces neautorizat, dezvăluire, copiere, utilizare sau modificare.

Ne angajăm să vă asigurați că informațiile dvs. sunt sigure. Pentru a preveni accesul sau dezvăluirea neautorizată, am pus în practică politici fizice si electronice adecvate pentru protejarea și asigurarea informațiilor pe care le colectăm.

Va asiguram că vom lua toate măsurile necesare în mod rezonabil pentru a vă asigura că datele dvs. sunt tratate în siguranță și în conformitate cu această Politică de Confidențialitate. Orice comunicare  va fi criptată. Cu toate acestea, nu putem garanta securitatea datelor dvs. transmise și vă trimiteți aceste date pe propriul dvs. risc. În cazul în care v-am dat o parolă pentru a accesa anumite zone ale site-ului, sunteți responsabil pentru păstrarea acestui aspect confidențial și vă cerem să nu partajați această parolă. Conectarea site-ului nostru poate, din când în când, să conțină linkuri către alte site-uri care nu sunt sub controlul nostru. Odată ce ați părăsit site-ul nostru, nu putem fi responsabili pentru protecția și confidențialitatea informațiilor pe care le furnizați. Trebuie să fiți precauți și să examinați declarația de confidențialitate aplicabilă site-ului în cauză.

Cum monitorizăm DogResort.ro

DogResort.ro poate plasa și accesa cookie-urile atunci când il vizitați. Un cookie este un mic fișier de date pe care site-urile web îl scriu în mod obișnuit pe computer. Un fișier cookie conține informații care vă pot identifica de fiecare dată când vizitați site-ul web. DogResort.ro foloseste cookie-uri ca o modalitate de a măsura activitatea site-ului și modelele de trafic. Putem utiliza furnizori terți și rețele de publicitate pentru a difuza anunțuri pe DogResort.ro. Astfel de terțe părți pot plasa și accesa cookie-uri în browser-ul dvs., inclusiv în scopul de a vă oferi reclame personalizate. Activitatea respectivă face obiectul politicilor și termenelor acestor terțe părți. Puteți alege să setați computerul să respingă cookie-urile dacă doriți. Cu toate acestea, dacă refuzați să acceptați cookie-urile, este posibil să nu puteți utiliza unele dintre funcțiile disponibile pe DogResort.ro.

Din când în când, colectăm anumite informații de utilizare de la serverele noastre sau serverele care aparțin unor terțe părți care se referă la utilizarea DogResort.ro. Utilizăm aceste informații pentru a îmbunătăți DogResort.ro, de exemplu prin îmbunătățirea paginilor sau a funcțiilor care sunt vizitate frecvent și, ocazional, putem împărtăși aceste informații afiliaților sau altor companii terțe pentru a le oferi o indicație a interesului pentru site-uri web pentru publicitate și pentru a ne ajuta să planificăm îmbunătățiri tehnice.

Puteti accesa informatii mai complete despre cookie-urile pe care le utilizam in Politica de Cookie.

Cum poți accesa informațiile tale personale

Vom pune la dispoziție orice informații personale pe care le-am colectat, utilizate sau dezvăluite, la cererea dvs. scrisă, în măsura permisă de lege. Vom încerca să răspundem solicitării dvs. scrise în termen de treizeci (30) de zile.

Modificări ale Politicilor de Confidențialitate

Dacă vom decide să modificăm Politica noastră de confidențialitate, vom posta acele modificări la această Politică de confidențialitate astfel încât să știți ce informații colectăm, cum le folosim și în ce circumstanțe. Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând această politică de confidențialitate, deci vă rugăm să o consultați frecvent.

Contacteaza-ne

Toate comentariile, întrebările sau reclamațiile privind informațiile dvs. personale trebuie trimise administratorului nostru după cum urmează:

Attn: DPO DogResort

contact@dogresort.ro

Cățeii preferă Cookies!
Ca să ne vizitezi în condiții excelente te rugăm să ne arăți că îți plac Cookies și ție la fel de mult. Dacă totuși nu ești un fan Cookies donează-le următorului vizitator.

Setările de confidențialitate au fost salvate!

Cățeii preferă Cookies! Ca să ne vizitezi în condiții excelente te rugăm să ne arăți că îți plac Cookies și ție la fel de mult. Dacă totuși nu ești un fan Cookies donează-le următorului vizitator.

Fișiere de tip cookie absolut necesare vă permit să navigați pe DogResort.ro și să îi utilizați funcțiile de bază. De obicei, acestea sunt instalate doar ca răspuns la acțiunile efectuate de dvs. care echivalează cu o cerere de servicii. Aceste fișiere de tip cookie sunt indispensabile pentru utilizarea DogResort.ro.

Pentru a utiliza acest site web, folosim următoarele cookie-uri tehnice necesare:
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Păstrează starea sesiunii în toate solicitările de pagini.
 • PHPSESSID

Refuză toate Cookies
Acceptă toate Cookies
Scroll to Top