Conditii de acces caini in pensiune/gradinita

Evaluare căței și prima vizită

Deși credem cu tărie că rasa sau temperamentele mai aprinse nu reprezintă un motiv împotriva socializării în grup, nu fiecare câine este potrivit pentru mediul nostru de joacă în spațiu deschis.

Luăm în serios siguranța oaspeților noștri, astfel încât fiecare dintre ei trebuie să treacă printr-o evaluare detaliată pentru a ne asigura că sunt potriviți pentru grădinița cățeilor.

Procesul de evaluare al câinelui va dura aproximativ 30 de minute cu un membru al echipei noastre. În acest timp, îţi vom arata facilitățile pensiunii și îţi vom răspunde la întrebări.

Procesul de evaluare include următorii pași:

Ce căței acceptăm în pensiune și la grădiniță

La noi pot sta toți cățeii indiferent de rasă sau talie.

Pentru a asigura siguranța tuturor oaspeților noștri, solicităm tuturor câinilor care ajung în pensiunea noastră pentru cazare sau grădiniță să îndeplinească următoarele criterii:

Vaccinuri și deparazitări obligatorii

Protecția prin vaccinare împotriva virușilor și bacteriilor foarte contagioase și potențial mortale va însemna mai puține riscuri de îmbolnăvire a câinilor. Dacă toți câinii care se joacă împreună sunt la zi cu vaccinurile, atunci poți fi sigur că aceștia se vor juca într-un mediu sigur. Dog Resort cere ca toți câinii să fie la zi cu următoarele vaccinări:

Antirabic

Vaccinul antirabic este necesar să fie administrat anual. Câinii sunt obligați prin lege să fie vaccinați împotriva virusului rabiei, deoarece acest virus mortal se poate răspândi și la oameni. Dog Resort va permite ca puii să vină să se joace când aceștia au vârsta de 16 săptămâni și au schema de vaccinare completă (vaccinul Antirabic fiind ultimul din schema completă de vaccinare).

DHPPIL

Vaccinul DHPPIL este necesar să fie administrat anual. Acesta oferă protecție împotriva Parvovirus, Bolii Care (Distemper sau Jigodie), Hepatitei Rubarth, Leptospirozei și Parainfluenţei canine. Leptospiroza poate fi letală pentru câini și este transferabilă și la oameni!

Bordetella

Vaccinul pentru Bordetella trebuie să fie în perioada de valabilitate sau administrat cu minim 2 zile înainte de intrare la Dog Resort. Majoritatea medicilor veterinari recomandă administrarea vaccinului Bordetella la fiecare 6 luni pentru a menține un nivel ridicat de imunitate pentru câinii care se află adesea în medii sociale. Vaccinul Bordetella ajută la controlul și prevenirea răspândirii germenilor care provoacă tusea de canisă. Dacă un câine, care a fost vaccinat cu vaccinul Bordetella, contactează tuse de canisă, acesta va avea o formă mai puțin severă şi care se rezolvă mai repede decât un câine care nu este vaccinat. Germenii care provoacă tusea de canisă dau simptome foarte asemănătoare cu răceala la om, cu tuse ușoară și, uneori, cu un nas înfundat. Simptomele se rezolvă de obicei în decurs de o săptămână.

Pentru a permite câinelui să dezvolte un răspuns imun la vaccinuri, te rugăm să faci întâlnirea cu veterinarul cu 7-10 zile înainte de a participa la grădinița cățeilor sau în pensiunea Dog Resort.

Deparazitări interne și externe (purici, căpușe și viermi)

Toți câinii trebuie să aibă deparazitarea făcută cu cel puțin o săptămână înainte de a se efectua check-in la grădiniță sau pensiune. Orice câine care prezintă semne de infectare cu paraziți în timp ce se află la Dog Resort va primi imediat tratament, iar costul va fi suportat de proprietar.