Piscina pentru catei

hai la balaceala impreuna cu cateii indiferent de vreme!

O modalitate sigură de a te distra în apă cu câinii și familia ta.

În piscina noastră, care are 60 mp, cățeii pot înota, dacă sunt obișnuiți cu apa, sau pot învăța să înoate, pot face fitness la piscină sau recuperare medicală prin înot. Piscina se află la interior și asta înseamnă că nu va fi afectată de condițiile exterioare sau vreme, așa că poate funcționa pe tot parcursul anului.

Câinii se simt mai bine atunci când corpul lor este sănătos. Așadar, este incredibil de important să găsești un loc care te poate învăța să faci asta, unde poți avea încredere și liniște sufletească că nevoile lui sunt îndeplinite.

Vino pentru un tur la DogResort Club Corbeanca și petrece puțîn timp cu noi și asigură-te că vezi piscina și tot ce are ea de oferit câinelui tău.

 

Piscina se rezervă câte o oră, în exclusivitate, și poate fi folosită de căței și stăpânii lor. Piscina este încălzită. Cafeaua și apa sunt din partea casei.

5/5

Tarife PISCINA de la 1 martie 2024:

abonamente

Pentru cățeii cazați la noi tariful de acces sub supraveghere o oră la piscină este de 70 lei (50 lei pentru membrii clubului).

 

CondiTii de acces

Vizitarea locației

Având în vedere ca această locație nu este pensiune și nu este deschisă publicului ca un hotel de căței obișnuit, vă primim cu plăcere și cafea oricând doriți să ne cunoașteți, dar cu programare prealabilă. Nu primim vizitatori care vin direct la poarta, vă rugăm sa nu insistați în acest sens.

Rezervările se fac cu plata în avans a 30% din suma totală pentru cazare, în contul nostru. Avansul nu se restituie în cazul anulării. La intrarea în pensiune este necesar să ne prezentați carnetul de sănătate al cățelului cu toate vaccinurile și deparazitarile la zi.

Orar check-in/OUT LUNI-DUMINICA intre orele 08-20

Pensiune canină şi dresaj pentru cățeii fericiți

CAZARE

Cazează-ți cățelul pentru o noapte, un weekend sau o vacanță și ziua se va juca iar noaptea se va bucura de un somn odihnitor.

Pensiune canină şi dresaj pentru cățeii fericiți

GRADINITA

Pentru cățeii care vor să socializeze pe parcursul zilei sau cei cărora nu le place să stea singuri acasă oferim varianta grădiniței de căței.

Pensiune canină şi dresaj pentru cățeii fericiți

DRESAJ

Programe personalizate de dresaj în pensiune sau la domiciliul clientului, în funcție de nevoile stăpânului și personalitatea cățelului.