Regulile casei

Program

Dog Resort oferă îngrijire 24 de ore/zi pentru oaspeții săi, totuși orele de recepție standard sunt zilnic între orele 08 și 20.

Programarea pentru vizite, grădiniță sau pensiune se face doar telefonic sau prin email.

Vizitele se efectuează doar cu programare. Pentru siguranța și confortul căţeiilor aflați la noi încercăm să limităm numărul de oameni care vin, la cei care aduc sau preiau un cățel.

Rezervări

Pensiunea canină dispune de maxim 20 locuri individuale de cazare în camere interioare dotate cu paturi confortabile și castroane de inox.

Grădinița poate acomoda până la 10 câini pe zi și dispune de 2 locuri de joacă de 600 mp cu iarbă și pietriș, respectiv pavaj, dedicate excusiv cățeilor.

Pentru perioadele de vârf (sărbători, weekenduri prelungite, vacanță de vară) rezervarea la pensiune se va face cu cel puțin 2 săptămâni înainte (recomandăm chiar 2 luni pentru sărbătorile de iarnă).

Aplicăm politica primul venit primul servit în limita locurilor disponibile.

Rezervările vor fi făcute cu plata unei taxe de rezervare de 30%  din suma totală a serviciului. În caz de anulare rezervare sau neprezentare avansul este nerambursabil.

Înregistrare și preluare câine

Înregistrarea și preluarea câinelui se va face cu prezentarea unui act de identitate și semnătură.

Te rugăm să ne anunți telefonic și cu confirmare pe email dacă altcineva decât proprietarul va face înregistrarea sau preluarea câinelui de la noi. Dacă nu avem această confirmare nu vom elibera câinele.

Vizite, jucării și obiecte personale

La Dog Resort, oaspeții noștri sunt de asemenea în vacanță.

Pentru câinii aflați în pensiune puteți aduce jucării, pătuț sau obiecte personale care conțin mirosuri familiare pentru a minimiza anxietatea de separare.

Pentru grădiniță va descurajăm să aduceți jucării sau snacksuri pentru a nu crea situații dificil de gestionat.

Alimente și medicamente

Administratea de alimente și medicamente este gratuită pentru câinii cazați în pensiune.

Programul de masă poate fi personalizat după indicațiile proprietarului.

Mâncarea, snacksurile, vitaminele și suplimentele furnizate de către proprietar este de prefarat să fie ambalate în porții individuale conform necesităților câinelui și etichetate cu numele acestuia. De asemenea trebuie oferit un program de administrare.

Contra cost, Dog Resort poate asigura în permanenţă hrană marca Royal Canin potrivită pentru talia și rasa câinelui. Pentru mâncarea asigurată de către Dog Resort porțiile servite vor fi conforme cu cantitățile recomandate de producător.

Pentru câinii care au nevoie de medicație, personalul Dog Resort va administra gratuit medicamente orale și topice conform indicațiilor proprietarului.

Exercițiu

În programul de pensiune sunt prevăzute cel puțin 3 ieșiri zilnice cu durata între 1 și 3 ore în care câinele este lăsat liber, fără lesă.

Cățeii sociabili aflați în pensiune pot merge la grădiniță fără costuri suplimentare. Aceștia vor petrece timpul în spațiul exterior împreună cu alți căței, în funcție de talie și de afinități.

Siguranță și curățenie

La grădiniță câinii nu vor purta hamuri și sau zgazi de forță sau care au ornamente care pot produce răni celorlalți câini sau, care prin constrângere, pot provoca sufocarea purtătorului.

Proprietatea este înconjurată de un zid de beton cu înălțimea de 2 metri. Dacă câinele tău este un evadator foarte determinat, adică poate să sară peste o înălțime de 1.5m, ne rezervăm dreptul de a îl refuza ca oaspete la grădiniță în primul rând pentru siguranța și securitatea lui.

Într-un mediu social cu spațiu de joacă deschis, oricâtă supraveghere există, este posibil să apară incidente. În situații speciale (joacă degenerată în agresiune) câinele poate fi izolat și plasat în afara locației de joacă până la calmare pentru a menține sănătatea, siguranța și confortul tuturor câinilor din locație.

Nu putem fi trași la răspundere pentru zgârieturi, tăieturi sau mușcături minore care pot apărea. Primul ajutor va fi administrat și veți fi informat imediat despre orice incident.

Dacă câinele va avea un nivel ridicat de anxietate și va deveni distructiv cu proprietatea Dog Resort, proprietarul acestuia va accepta responsabilitatea financiară completă a tuturor reparațiilor.

Pentru curățarea și igenizarea zilnică a suprafețelor de joacă și cazare folosim produse de curățare care sunt sigure pentru câini.

Servicii suplimentare

Transport – Pentru cei care nu pot ajunge la pensiune cu prietenul lor patruped oferim transport la cerere de la/la domiciliul clientului în București și maxim 10 km în împrejurimi. 

Spălare – Oferim servicii de spălare căței pentru oaspeții noștri din pensiune

Tarife

Toate tarifele de pensiune se bazează pe cazare individuală.

Într-o singură cameră pot fi cazate familii de până la 2 câini ai aceluiași propietar. Se oferă un discount de 10% la acest tip de cazare.

Taxarea se face pe noapte.

Plata

Acceptăm că forme de plata numerar sau transfer bancar.

Avansul va fi transferat în contul nostru de la ING Bank care vă va fi comunicat în momentul rezervării.

Restul sumei datorate va fi plătită cash sau prin transfer bancar la aducerea cățelului în pensiune.

În caz de urgență

În caz de urgență, proprietarul sau persoana de contact de urgență desemnată va fi informat imediat pentru a determina măsurile care trebuie luate.

Sănătatea și siguranța câinelui sunt importante pentru noi, prin urmare, dacă acesta devine bolnav sau este rănit în timpul cazării, în circumstanțe independente de măsurile de siguranță existente, iar persoana de contact nu poate fi contactată, Dog Resort va asigura tratament veterinar specializat.

Rețineți că, în cazurile considerate urgențe, Dog Resort se va ocupa de transportarea câinelui de urgență la clinica veterinară – chiar dacă proprietarul nu a putut fi contactat pentru a primi consimțământul său explicit.

Taxele asociate consultării de urgență și costurile de transport sunt în sarcina proprietarului.

Dacă sunt necesare îngrijiri specifice sau examene mai amănunțite care implică costuri substanțiale, Dog Resort va încerca prin toate mijloacele să ajungă la proprietar pentru a obține autorizația.

Situații speciale

Câinii aflați în grădiniță sau pensiune și nepreluați la terminarea programului sau rezervării și pentru care nu am primit o cerere specială de prelungire program cu maxim o oră din partea propietarului vor fi cazați peste noapte în pensiune iar costul pentru cazare și hrană va fi suportat de propietar la preluare.

După 3 zile de necomunicare cu propietarul sau cu o persoană de contact desemnată de acesta Dog Resort va considera câinele abandonat și poate plasa câinele într-o locație potrivită.

Fotografie

În timpul petrecut la Dog Resort, vom face poze câinelui. Unele dintre acestea pot apărea pe pagina noastră de Facebook și Instagram și ar putea fi folosite și pentru propriul nostru material promoțional, cum ar fi cărți de vizită și pliante, website, etc.

Presupunem că acordul este acordat pentru o astfel de utilizare, cu excepția cazului în care precizați altfel în prealabil sau cel mai târziu la începerea unuia din programele oferite de Dog Resort.